Healthy Beauty By Nature

Abhyanga

Abhyanga

Met abhyanga wordt de ayurvedische massage bedoeld waarbij het hele lichaam aan bod komt dus ook het gelaat en uw hoofd. Een ayurvedische massage onderscheidt zich van andere massage omdat wij gebruik maken van kruidenoliën met een medicinale werking. De werking van de oliën is gericht op het balanceren van het lichaam en geest, het verhelpen van verschillende klachten en werkt verjongend op het lichaam en geest. Naast de vele gezondheidsvoordelen hebben de ayurvedische massages ook een preventieve werking, namelijk het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de geest wordt gestimuleerd.
contra-indicaties: in de eerste 3 maanden van de zwangerschap, eerste drie dagen van de menstruatie, direct na het eten, bij koorts en voor kankerpatienten wordt deze vorm van massage afgeraden.
Indicatie: stress, vermoeidheid, slapeloosheid, ontgiften van het lichaam, het activeren van het lymfesysteem en de bloedsomloop, verlichting van de spierspanning, bewustwording van het lichaam, vitaliteit van lichaam en geest, voedt de huid en maakt de huid glad en soepel (anti aging).